𝄞 Beleef het mee tijdens de DPD

Het wordt weer een feestje! Ook dit jaar hebben we weer leuke acts & optredens in petto voor jullie.

Zoals gezegd ook dit jaar weer vanaf 11:00 uur de brunch die op inschrijving toegankelijk is voor de buurtbewoners en alle deelnemende bands. Dit jaar kan iedereen genieten van het heerlijke eten onder de klanken van Jeffrey Kools die twee optredens zal verzorgen. 

Inschrijven voor de brunch is mogelijk door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever het formulier wat u ontvangen heeft ingevuld in bij café-zalencentrum de Viersprong in Dongen. De kosten van de brunch zijn slechts € 3,00 per persoon en het is een geweldige start van een mooie dag. Vorig jaar mochten we uiteindelijk tegen de 350 deelnemers begroeten. Hiermee zaten we zo’n beetje aan ons maximum. Reageer dus snel, want vol=vol !

Natuurlijk word ook dit jaar weer het jaarlijkse fust bier verloot onder de deelnemers !

De Duckers Parade Dongen wordt traditioneel afgesloten met een coverband. Dit jaar geeft Up & Running uit Made acte de préseance, zodat we tot negen uur ‘s-avonds de gezelligheid en de lol er in kunnen houden.

We zien jullie graag op zondag 30 juni 2019 !

 

De start van de dag tijdens de brunch wordt verzorgd door:

Jeffrey Kools

Jeffrey Kools

De afterparty wordt verzorgd door:

 Up & Running uit Made

Foto up running.jpg

 

Zalencentrum de viersprong dongen sponsort De Duckers