𝄞 Beleef het mee tijdens de DPD

Welkom muziekvrienden op onze site de Duckers / Dongense Duckers Parade,

We hebben dit jaar weer een mooie versie van de Duckers Parade achter de rug, waar we gekozen hadden voor een andere opstelling op en rond het veld met als doelstelling om het publiek en de deelnemers nog meer bij elkaar te krijgen. Daar zijn we zeker in geslaagd.

Door de aansluitende optredens op de twee podia was er altijd leven in de brouwerij. Gezelligheid gegarandeerd!  Samen met de brunch die we ook dit jaar weer op herhaling hebben laten gaan, het vermaak bij de kop van jut, het mooie weer en het enthousiasme van de deelnemers was het voor iedereen weer een gezellige dag.

Deelnemende kapellen: 

 1. de Möllekes uit Tilburg
 2. Nog 1tje dan uit Tilburg
 3. Hoe ist?! uit Dongen
 4. Thuisnietouwe uit Teteringen
 5. Blitz uit Eindhoven
 6. Bioband uit Bergen op Zoom
 7. WoW uit Dongen
 8. De Vrijetijdrekkers uit Dongen
 9. De Knijpers uit Breda
 10. Dreddezewir uit Etten Leur
 11. Waz da nouw uit Heerle
 12. Eige-Wijs uit Oosteind.    

 

Maar inmiddels kijken we al weer uit naar volgend jaar. Het jaar waarin we ons dertig jarig bestaan vieren en de dertiende editie alweer van de Duckers Parade Dongen. We gaan hier natuurlijk een speciaal jaar van maken !

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.  Om te beginnen hebben we heel goed geluisterd naar de deelnemers van het afgelopen jaar, die ons de feedback hebben gegeven dat ze de veranderde opstelling in het park zeker een vooruitgang vonden, maar dat de meeste deelnemers vonden dat de speeltijd te kort was. Dat hebben we natuurlijk meegenomen voor komende editie. Daarom gaan we aanpassingen maken zodat iedereen minimaal 2 x 20 minuten op kan treden. Je komt natuurlijk niet alleen voor de gezelligheid, maar zeker ook om je muzikaal kunnen ten gehore te brengen. Hoe deze jubileumeditie er precies uit zal gaan zien is nog niet helemaal helder, maar de ideeën zijn veelbelovend in elk geval. Er gaan wat veranderingen plaats vinden, maar deze zullen alle ten goede komen aan de feestelijke stemming van deze zonnige dag.

Inschrijven kan natuurlijk altijd al d.m.v. een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Let op Vol is Vol. We kunnen maximaal 12 bands deze jubileumeditie. Dus wees er op tijd bij.

We zullen jullie zeker van tijd tot tijd “bij praten” via deze site. Dus houdt hem in gaten.

Zoals altijd onder het motto “beleef het mee, tijdens de deepeedee !”

 

  


Zalencentrum de viersprong dongen sponsort De Duckers